Hei alle spillere! I dag har vi en nyhet dere alle har ventet på! Vi har nå kommet svært godt på vei med den nye serveren og vi har satt en dato for lansering. Serveren vil lanseres en gang i Januar 2020 og vil da hete Stormen, som er et samarbeid med Nordavinden og hans merkevare.

På Stormen vil det i hovedsak satses på Survival med store oppgraderinger og nye systemer siden Skylands. Stort sett alt på serveren er laget fra bunnen av, noe som gir oss mulighet til å tilpasse dette akkurat slik vi ønsker og komme med de beste mulige oppdateringene utifra hva dere som spillere ønsker. De store nyhetene som kommer til Survival er et helt omgjort claiming system med svært mange nye features samt mulighet for å lage egne player shops, noe som vil gjøre økonomien til en større del av spillet. Vi har også kommet med et helt nytt system for opptjening av in-game penger (gull) som vil bidra til at spillere enklere har mulighet til å tjene dette samt få en bedre flyt i økonomien. Dette er derimot kun det som kommer til lansering :slight_smile: I fremtiden har vi planer om å komme med aktive oppdateringer for hele tiden å holde spillet interessant og gående. Har dere eventuelle forslag til hva som kunne vært ønsket så gjerne kom med forslag, alle forslag er velkommen hos oss.

Som nevnt så vil hovedfokuset være Survival og en svært oppgradert versjon av dette er det dere vil se på lansering, men vi har også planer for fremtiden om å lansere noen pvp moduser, gjerne med en liten twist for å få dette til å bli litt eget for Stormen. Om dere har eventuelle ideer til hva som ønskes så setter vi stor pris på tilbakemeldinger og forslag! :slight_smile:

Discord: https://discord.gg/tecYfSd

Teamspeak: ts.stormen.net

Minner om at nettsiden, teamspeak og discord serveren ikke er 100% ferdig og vil nok gjennomgå noen forandringer frem mot lanseringen av serveren.

Categories: Nyheter